Kontakt & FAQ.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker at købe et eller flere af mine værker. Jeg tager også gerne imod bestillinger, kontakt mig for spørgsmål vedrørende dette. Nederst har jeg forsøgt at svare på nogle af de spørgsmål jeg oftest bliver stillet.

KONTAKT

jimmy@ikari.dk

Tlf: 411 411 60

www.facebook.com/Jimmyskreationer

INSTAGRAM: jimmyshead

 

FAQ:

 

Spørgsmål: Kan du male et portræt til mig?

Svar: Ja, jeg kan i hvertfald forsøge. Det vigtige for mig er at jeg har et godt referencebillede at gå ud fra. På den måde har jeg nemmere ved at lave et vellignende portræt. Det er vigtigt at fotografiet jeg maler efter er skarpt. I en rimelig størrelse og at det virkelig ligner den person der skal males. Det bedste resultat bliver hvis personen har et udtryk som er meget kendetegnende (skævt grin, blink i øjet eller andet der kendetegner personen).

Derefter skal du beslutte dig hvilken type portræt det skal være. Et stort oliemaleri? En blyantstegning? Karikeret tegning i simple blækstreger?

Pris og arbejdstimer hænger sammen. Et stort oiliemaleri (typisk 50x60 cm) kan tage mange uger at lave, derfor er prisen også noget højere (nævnte eksempel, 50x60 cm. koster 3.500,-kr som oliemaleri).

 

Spørgsmål: Kan du male alle mine børn på samme billede?

Svar: Ja, jeg kan i hvert fald prøve, men vær opmærksom på at for hvert ansigt der skal tegnes, bruger jeg ekstra tid. Det er ikke altid lige nemt at få flere personer til at ligne lige godt, så overvej om der er en særlig grund til du vil have flere portrætter i samme billede, eller om det i virkeligheden er bedre med flere portrætter?

 

Spørgsmål: Hvad koster det?

Svar: Det er meget forskelligt, afhængigt af hvilken type billede du vil have lavet.

Priserne ændrer sig sikkert med tiden, efterhånden som jeg bliver bedre, men på nuværende tidspunkt er følgende priser rimeligt vejledende:

 

Portrættegning, 1 ansigt, A4 str. Blyant/blæk: 550,-kr. Jeg plejer at sætte billedet i en flot ramme med passepartout, så det tager sig bedst ud. Ønskes der flere ansigter i tegningen, eller anden størrelse, vil prisen ændre sig.

 

Portrætmaleri i olie, 1 ansigt, (50x60 cm lærred): 3.500,-kr. Det er en tidskrævende process som tager meget tid (påregn 4-5 uger). Grunden til dette er at jeg maler efter de klassiske teknikker med mange lasurlag, hvor hvert lag skal indarbejdes med lys & skygge, samt tørretid. Ønskes der flere ansigter i billedet, vil prisen ændre sig.

 

De fleste af mine værker, som ikke er portrætter, er til salg, både tegninger og malerier. Spørg efter pris hvis du finder noget du bare MÅ eje.

Copyright @ All Rights Reserved